Din anul şcolar 2017-2018 am început, cu ajutorul donaţiilor şi sponsorizărilor de la voi, proiectul ”Eu, la şcoală, muncesc!” Prin acest proiect dorim să stimulăm părinţii din mediul rural să-şi lase copii să meargă la şcoală, în loc să-i implice în muncile agricole sau casnice. Totodată vrem să stimulăm copii să obţină rezultate tot mai bune la învăţătură. Astfel, acordăm burse lunare, timp de 12 luni, elevilor cu situaţie materială modestă, dar cu rezultate foarte bune a învăţătură. În anul şcolar 2017-2018 am acordat 17 burse.

În acest an avem 18 beneficiari ai acestor burse la Şcoala Gimnaziala din Crasna Vişeului, clasele 1-8. Avem fonduri suficiente pentru acest an, dar avem nevoie de sprijinul vostru şi în anul următor. Proiectul se vrea unul pe termen de minim 8 ani.

Dacă doreşti să faci o donaţie, găseşti datele noastre de cont:
Asociaţia Alexei are CIF 33923045.
– Cont lei RO47BTRLRONCRT0280869101
– Cont euro RO94BTRLEURCRT0280869101
– Cont dolari RO98BTRLUSDCRT0280869101

Dacă doreşti să virezi 2% din impozit, poţi obţine formularul 230 cu datele noastre completate în rubricile aferente aici: