Asociatia Alexei desfasoara deja de de 4 ani programul „Eu, la scoala, Muncesc!” prin care stimulam elevii din mediul rural sa obtina rezultate cat mai bune la scoala si sa fie prezenti, fizic sau, mai nou, on-line la toate orele. Pentru ca riscul in zona rurala este ca acesti copii sa fie tinuti acasa anumite perioade pentru a ajuta in muncile agricole, aceasta bursa este modul in care ei contribuie la venitul constant al familiei in loc sa presteze munci.

In afara de acest program, Asociatia Alexei ofera suport constant mai multor familii cu copii in intretinere, care au o situatie financiara precara, ajutandu-i sa-si achizitioneze alimente, haine, medicamente, sa-si plateasca chiria, sa asigure copiilor lor suportul necesar pentru a accesa scoala on-line.

Suportul venit din cei 3,5% virați din impozitul vostru a reprezentat in ultimul an sursa principala de venit a Asociatiei Alexei. Ne puteti sprijini în continuare, completând formularul 230 atasat și asigurandu-ne astfel baza necesara pentru a face fapte bune in continuare.

Dacă doreşti să faci o donaţie, găseşti datele noastre de cont:
Asociaţia Alexei are CIF 33923045.
– Cont lei RO47BTRLRONCRT0280869101
– Cont euro RO94BTRLEURCRT0280869101
– Cont dolari RO98BTRLUSDCRT0280869101

Dacă doreşti să virezi 3.5% din impozit, poţi obţine formularul 230 cu datele noastre completate în rubricile aferente aici: