Cine suntem defapt

Despre Asociatia Alexei

Asociatia Alexei are ca scop ajutarea persoanelor aflate in nevoie financiara si sprijinirea familiilor cu copiii minori, in special a familiilor monoparentale.

Chiar daca familia are cele mei bune intentii, in lipsa mijloacelor financiare adecvate, ele nu sunt suficiente pentru a creste armonios un copil. Afectiunea nu tine loc nici de rechizite scolare, nici de hainele groase de iarna si nici de jucaria pe care copilul o vede la colegii de clasa. Copii vor dori mereu mai mult si este firesc.

Vrem sa le oferim mai mult.

Vrem sa-i stimulam sa obtina mai mult prin propriile forte.

De aceea, intr-o prima faza dorim sa le asiguram minimul necesar pentru a frecventa scoala in mod constat. Apoi dorim sa luam de pe umerii parintilor o parte din povara cheltuielilor lunare, fie sub forma platii chiar partiala acestora, fie sub forma unor pachete continand alimente de baza si haine de stricta necesitate. In final dorim sa stimulam copii care au rezultate deosebite la invatatura prin acordarea unor sume de bani pentru familie.

Iar din cand, ca sa simt ca soarele rasare si pe strada lor, vrem sa-i trimitem cateva zile sa vada marea sau muntele.

Nu intoarcem spatele nici varstnicilor sau persoanelor bolnave, carora incercam sa le asiguram medicamentele de care au atata nevoie si pachete cu alimente de baza.

Ne mandrim cu transparenta noastra contabila (vezi aici), cu faptul ca respectam dorinta donatarilor cu privire la destinatia banilor donati de ei si cu faptul ca avem contact direct cu fiecare dintre beneficiarii nostri.

Voluntari
Povesti de succes
Cauze care te cauta
Care sunt domeniile in care ne implicam noi!

Activitatiile principale

Educatie
premisa unui start reusit in viata este educatia. O sustinem!
Social
nesatisfacerea nevoilor primare de adapost, hrana si imbracaminte opresc orice evolutie a unui copil.
Sanatate
sportul ar trebui sa fac parte din rutina noastra a tuturor pentru a fi sanatosi.
Fericire
Da, fericirea e un domeniu in care activam. Noi o urmarim prin ochii celui ce vede marea prima data. Sau a celui ce-si vede camaruta terminata.
Educatie
premisa unui start reusit in viata este educatia. O sustinem!
Sanatate
Social
Fericire

Sponsorii nostri